energielibera.net

20 09 2008

energielibera.net

Suntem un grup deschis interesati de energia verde, energia gratuita, tehnologii moderne care vizeaza îmbunatatirea vietii, reconsiderarea relatiei om-natura si explorarea aspectelor care tin de dimensiunea spirituala a manifestarii. Noi studiem si urmarim sa aplicam practic cateva dintre aceste tehnologii.

_

Pe acest site ne propunem sa publicam informatiile pe care le-am adunat si pe care le vom selecta în continuare despre temele mai sus mentionate. Credem ca aceasta ar putea fi de un real folos celor interesati în aceste directii, deoarece aici vor putea gasi, speram noi, informatii utile care le vor fi de ajutor.

_

De asemenea dorim ca prin forumul acestui site sa putem aduna cat mai multe fiinte interesate sa aplice din aceste tehnologii. De aceea va propunem schimburi de idei, de informatii si binenteles colaborari.

_

Nu suntem experti în aceste tehnologii, dar urmarim sa facem ceva util prin acest site. Speram ca din ce în ce mai multe fiinte umane sa afle si sa aplice aceste informatii legate de energia viitorului.

energielibera.net

Reclame

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: